Lapcream tuotekuvia

Ekologiset hoitotuotteet

Lapin puhtaista raaka-aineista

Lapland Naturals on pieni perheyritys Lapissa Rovaniemen läheisyydessä. Alun perin yritys tunnettiin nimellä LapCream, perustajana Marja-Leena Merkkiniemi, joka alkoi kehitellä saman nimistä tuotesarjaa jo kymmeniä vuosia sitten.

Yritys toimii Marja-Leenan vanhalla kotitilalla noin 40 km päässä Rovaniemeltä. Entinen navettarakennus on remontoitu verstastilaksi, jossa tuotteet valmistetaan käsityönä. Maalaisympäristö on mitä parhain puhtaiden luontaistuotteiden valmistamiseen. 

Historiaa

Marja-Leena kuuluu Merkkiniemen parantaja sukuun, josta kansanparantajia löytyy niin pitkälle, kuin sukua on selvitetty. Marja-Leenan pappa Albin Merkkiniemi oli erittäin tunnettu parantaja Kemijokivarressa. Myös Albin käytti paljon yrttejä ja turveta hoidoissaan.

Nyt tilalla häärää Marja-Leenan tytär Katja Misikangas. Marja-Leena on jäänyt enemmän taustatueksi ja henkiseksi valmentajaksi, kun tytär on ottanut yrityksen ohjat käsiinsä. Katja on kouluttautunut mm. hevoshierojaksi ja kuppariksi sekä työskennellyt hoitoalalla. Tämän lisäksi hänellä on käytännön työssä saatua perimätietoa. Katjan mukana tilalle muuttivat myös hänen miehensä ja heidän kaksi lastaan.

Linnea – tuotesarja on täysin Katjan omaa käsialaa ja sarja tulee laajenemaan lähiaikoina. “Perusperiaatteena pidän, että raaka-aineiden täytyy olla ekologisia ja luonnonmukaisia. Pyrin käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia ja varsinkin lappilaisia raaka-aineita. Lapissa varsinkin marjat ja kasvit ovat puhtaampia ja niiden intensiivinen kasvukausi takaa suuren vaikuttavien aineiden määrän.”

Uuden yrittäjän myötä on paljon energiaa ja uusia ideoita luvassa.

Aatteet

Pidämme luontoa ja sen puhtautta tärkeänä. Pyrimme toimissamme ottamaan huomioon luontoa ja kuormittamaan sitä mahdollisimman vähän. Käytämme esimerkiksi pahvilaatikot uudelleen, joten saatatte saada tuotteenne pahvilaatikossa jossa on muiden yritysten logoja. Kiinnitämme myös uudessa tuotekehittelyssä entistä enemmän huomiota pakkausmateriaaleihin. Myös täyttöpakkaukset ovat tulossa valikoimiimme Linnea tuotesarjaan.

Puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet ovat myös yrityksemme ja tuotteidemme perusta. Kaikki kasvattamamme kasvit ovat luomulaatuisia. Metsästä kerättävät kasvit taas ovat mitä puhtaimpia näillä leveysasteilla. Laatu on meille tärkeintä!

Lapcream verkkokauppa: www.lapcream.fi

Hakusanat: Luonnontuotteet, ekologiset hoitotuotteet, luonnon raaka-aineet, Lapcream
Näytä suurempi kartta

Yhteystiedot

Lapland Naturals

Jokelantie 1654
97675 Narkaus

Puh. 0400 391 656

e-mail: info@lapcream.com

www.lapcream.com