Käyttöehdot

Visit Sauna sivuston käyttö ja tekijänoikeudet

Visit Sauna (jäljempänä Palveluntarjoaja) verkkopalveluiden (jäljempänä sivut) käyttö on sallittua vain näitä käyttöehtoja noudattaen.

Oikeudet

Palveluntarjoajan sivujen sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Palveluntarjoaja pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön, tekijänoikeudet mukaan lukien, jollei näissä käyttöehdoissa tai sivuilla toisin mainita.

Palveluntarjoajan sivujen mitään sisältöä tai tekstiä ei saa lainata ilman lähteen mainitsemista. Tulostaa voi ainoastaan yksityiseen käyttöön. Palveluntarjoajan sivuilla olevia sisältöjä, tekstejä, kuvia tai niiden osia ei saa kopioida eikä levittää missään tarkoituksessa ilman Palveluntarjoajan kirjallista lupaa.

 

Palveluntarjoajan vastuut 

Palveluntarjoaja ei vastaa sivuilla olevien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta eikä myynnissä olevien tuotteiden esittelytekstien virheettömyydestä. 

Palveluntarjoaja ei vastaa niiden sivujen sisällöstä, joihin sen sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Palveluntarjoajan toimesta.

Palveluntarjoaja ei tarkista sivuillensa käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä eikä Palveluntarjoaja ole vastuussa sivuillansa olevasta käyttäjien lähettämästä materiaalista.

Palveluntarjoaja ei vastaa sivujen ja siellä olevien tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista. Palveluntarjoaja ei vastaa sivujen saatavuudesta.

Palveluntarjoaja ei vastaa sivuilla olevien kommenttien, mielipide- ja keskustelupalstojen sisällöstä.

Palveluntarjoaja ei vastaa asiakkaan palveluun lähettämän materiaalin tai toisen palveluntarjoajan palvelusta tai sisällöstä, niihin liittyvistä tekijänoikeuksista tai muista immateriaalioikeuksista miltään osin.

 

Palveluntarjoajan oikeudet

Palveluntarjoaja varaa oikeuden milloin tahansa estää pääsyn sivuilleen sekä oikeuden muuttaa sivuja tai sulkea sivut.